Feromonen


Ook in de webwinkel Parfums met feromonen voor Dames en Heren.

Voor Dames 7 geuren en voor Heren 6 geuren.

Een feromoon is een chemische boodschapper in het lichaam, die boodschappen overbrengt tussen individuen van dezelfde soort. Ze hebben een “magische” werking op de aantrekkingskracht van mensen en dieren. De feromonen die in parfums verwerkt worden bevatten zeer krachtige, geurloze concentraties feromonen. Doordat deze concentratie vele malen hoger is dan de natuurlijke concentratie die mensen aanmaken, wordt jouw aantrekkingskracht in het onderbewustzijn van de ander verhoogd. Wanneer je zelf feromonen gebruikt, houdt dit dus in dat alle personen die binnen een straal van maximaal 7 meter bij jou vandaan staan ook positief hierop zullen reageren. Feromonen zijn geurstoffen die zowel bij mensen als dieren gebruikt worden om signalen aan elkaar door te geven. Er bestaan verschillende feromonen voor verschillende doeleinden. Zo kan er bijvoorbeeld bij dieren een geurstof vrijkomen die andere dieren waarschuwt voor eventueel gevaar. Ook is de afbakening van een territorium een voorbeeld van geurmarkering door gebruik van feromonen. In de neusholte zit een klein orgaan dat we het vomera- nasaal orgaan noemen (ook wel orgaan van Jacobson). Het is bedoeld voor het oppikken van signalen om deze vervolgens door te geven aan de hersenen. Door dit proces gaat het lichaam bepaalde stoffen aanmaken waarop de andere partij reageert. Deze stoffen zijn onder andere:
Androstenone: verhoogt het alpha-gehalte en je uitstraling. Androstenol: verhoogt het gevoel van passie en acceptatie bij de ander. Androsterone: verhoogt de seksuele beleving en lust. Androstedienone: verhoogt de aantrekkingskracht.

Nu algemeen bekend is dat feromonen een zeer positieve invloed op uitstraling, passie, acceptatie, sexap- peal en aantrekkingskracht hebben, lijkt het me raadzaam om dit massaal te gaan gebruiken. Het is dus niet alleen voor alle vrijgezellen een zeer interessant product, maar voor ons allemaal. Inmiddels heb ik zelf ook al ervaren, dat ik door het regelmatige gebruik van feromonen veel beter in mijn vel zit en me zelfverzekerder voel. Dit heeft een positieve invloed op de resultaten tijdens mijn werk. Ik merk dat klanten minder terughoudend dan voorheen zijn en ik maak gemakkelijker contact. Ook voor mensen die op sollicitatiegesprek gaan, is het echt aan te bevelen om feromo- nen te gebruiken.

Kijk snel in de winkel fmcosmetix.Geen opmerkingen:

Een reactie posten